Fukttekniker i Göteborg

FUKTAB startades 1989 och har över 30 års erfarenhet av vattenskador. Vi som jobbar inom företaget har lång erfarenhet av fuktskador och har även stor kunskap inom konstruktion och olika byggnadstekniker, vilket är en viktig del av branschen.

Att våra kunder är nöjda är viktigt för oss. Vi ser alltid till att du som kund får hjälp snabbt och åtgärder som är kostnadseffektiva. Vårt mål är att vara är på plats samma dag som vi fått uppdraget och att vi snabbt kan starta en utredning av skadans omfattning.

Samarbetspartners

Vi har ett nära samarbete med våra uppdragsgivare som är försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltare och byggnadsbolag. Våra samarbetspartners är erfarna företagare inom byggbranschen. Som kund hos FUKTAB hjälper vi dig att nå seriösa aktörer på marknaden som vi själva litar på.

Våra kunder

Våra kunder innefattar företag inom byggbranschen, små som stora förvaltare och privatpersoner i Västra Götaland. Vi finns på Tagenevägen 12 i Göteborg.

Noggrant arbete

Alla uppdrag dokumenteras noggrant. En säkerhet både för dig som kund men även för vår egen del, då vi har hög prioritet på att alla jobb utförs med största noggrannhet.

Karta

Vi finns på Tagenevägen 12 på Hisingen.